Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, November 24, 2010

My 1st Award.. Thanx Aliesya and Nana!!!


Assalamualaikum..

Yana dapat  dua kali awards ni dari  Aliesya Fairuz dan  Nana ..
Thanks a lot ye korang..
Ni 1st award yana dapat.. hehehe.. 










Minggu lepas dapat.. Tapi tak sempat lagi tag sebab banyak keje.. huhu
Ni baru sempat.. Apa pun, thanks a lot ya. Cantik ke blog yana ni? hehehe
Blog yana baru setahun jagung.. :)


Ok, sebelum tu yana kena jawab beberapa soalan..


1. Berikan satu nick name untuk saya:

Panggil je YANA.. Tu la nick name nye..


2. Ucapan untuk pemberi award ni:

Merci je l'apprecie vraiment..

(Thank You, I really appreciate it)


3. Berikan 6 fav artis/singer/group yang korang minat:

Alamak.. Yana tak minat sangat artis.. Tapi kalau nak

namakan sorang.. Maher Zain.. 



4. Tag award ni kepada 10 orang Blogger / Follower

Ok, ni antara blog yang yana rasa cantik dan ada keistimewaan tersendiri..

Jangan lupa ambil award ni ye.. 















4 comments:

Aisyah AR said...

thanks dear!!!! yay!!! dapat award lagi!!! huhu....

Ogy said...

macih lyana bg award kat akak...award ni akak dh dpt ari tu..so akak tak publish lg yea....jgn marah yaa..

Nona*maNis said...

hehe..tq kak emy..nnt i amik ye :)

~ L.Y.A.N.A~ said...

kak ogy> its ok.. yana pun dpt 2x.. tp publish sekali je.. huhu