Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, October 23, 2011

Lunch hari ini..


Assalamualaikum..

Alhamdulillah segala kerisauan yana dah hilang.. hehe.. Sekarang perlu terus menjaga my little baby dengan lebih baik dan terus berdoa pada Allah semoga dipermudahkan segalanya kali ini..


So, setelah seminggu lebih yana bed rest hari ni tiba2 rasa nak sangat masak untuk incik suami.. Kesian suami yana seminggu ni dia yang kena masak untuk yana dan makan di luar.. Sekarang dah ok sikit, bolehla yana pegang semula senduk dan kuali..hehe.. Tapi, ni pun buat kerja dengan sangatla slow. 4.30 pm baru siap masak.. huhuhu..


Ni la hasilnya setelah lama tak masak..



Nasi Tomato.. Guna buah tomato
fresh.. Tak guna tomato puree.
Tapi kali ni nasi tomato yana simple sangat..huhu
Biasala tak boleh berdiri lama2 masak..





Menu wajib dengan nasi tomato..
Ayam masak merah..

Ayam ni incik suami yg proseskan.
Yana masak je..





Daging masak hitam..



Dan..





Jelatah timun..


Ok, jemput makan..

2 comments:

elidiyana said...

fuyooo klong...terliuq aihhh...

simply nana said...

sedapnya...itulah seorang isteri & ibu, tetap akan berusaha untuk kebahagiaan keluarga...semoga cepat sembuh