Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, December 23, 2011

Syukur Ya ALLAH


Assalamualaikum..

Bulan ni yana dah 3 bulan!! Alhamdulillah.. Tempoh bed rest dah habis. Segala morning sickness pun dah makin kurang. Malah makin cergas je rasa.. dan.... berat pun makin naik sikit.. adehhh..


Last scan dengan Dr. Hamid Arshat yana dah nampak baby yana yang dah makin besar saiznya, yang dah ada kaki tangan walaupun belum sempurna terbentuk. Masa scan tu baby siap golek2 lagi. Aktifnya anak mama ni.. Alhamdulillah.. Hanya Allah je tau macam mana rasa syukurnya yana dan suami masa tu. Terharu sangat tengok buah hati kitaorang ni.. Pregnant yang dulu yana tak sempat tengok semua keadaan ni.. 






Semoga kali ni semuanya selamat dan dipermudahkan olehNya. Ameen.. Semoga zuriat ini adalah rezeki yana dan suami setelah hampir tiga tahun menanti. Doakan yana ye.. We LOVE u sooo much our little baby!! Semoga anak mama & papa ni menjadi anak yg sihat walafiat, soleh solehah, beriman dan berlimu.. ameen..


5 comments:

SaL_HaSa said...

kak emy n suami ....tahniah !!!!! besnye ;)

SaL_HaSa said...

kak emy n suami...TAHNIAH !!!! besnye ;D

Mazni Z. said...

But still, Kak Emy rehat banyak2 ye. Jangan buat kerja2 berat. Mak dengan Abah kirim salam. Suka diorang tengok gambar scan baby Kak Emy. :)

~ L.Y.A.N.A~ said...

SAL!!! tq so much dear.. doakan kak emy dgn baby ye..

~ L.Y.A.N.A~ said...

Mazni> TQ so much mazni.. a'a..skrg blh dah nk gerak2 skit tp stil kena jaga2 jg. huhu..

waalaikumussalam.. Yeke.. rndunye kat mck wan dgn pck malek.. mnta diaorg doakan kak emy dgn baby ye.. smpaikan salam jg kat diaorg..