Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, August 27, 2012

ThePoplook ~ Rambang mata.......


Assalamualaikum..

Sape tak kenal dengan ThePoplook kan? Macam dah fenomena je fesyen dari ThePoplook ni.. Yana ni kategori ketinggalan zaman juga kot sebab baru je kenal dengan ThePoplook ni.. 


Masa berpantang dulu yana nampak mak yana pakai dress yang cantik2.. Bila tanya mak beli kat mana.. Mak cakap dari ThePoplook.. Ohh.. tunggu apa lagi, yana pun bukala web dan sangat kagum sebab bajunye semua cantik2 dan murah!! Yana ni tak minat sangat shopping baju online sebab tak yakin.. Tapi bila baca review, servis dari ThePoplook sangat sistematik.. fesyen yg sangat up to date.. Tangan ini mula menggatal klik itu ini untuk membelinya..




ThePoplook buat yana jadi rambang mata kejap.. Yana ni jarang pakai dress, memanjang jeans dan blouse. Tapi sejak czer ni, dah mula kena tinggal jeans dan seluar2 bagai ni sebab agak tak selesa bila bersentuhan dengan tempat luka tu. So, sekarang nak mula berjinak dengan dress2.. hihi.. Daku kemetot harap sesuaila dengan dress.. :p


Ni je apa yang yana sambar untuk permulaan memakai dress hasil godaan dari ThePoplook yang meletops..


sangat cantik pakai dgn cardigan kan.. @ inner..



I Love Black!! suka3..



Love love love......!!



yg ni tops je.. tengok redmummy pakai mcm cun je


ok, itu saje buat masa ni yang di grab kan dari ThePoplook..Kalau hari2 ngadap web diaorang boleh kopak ni sebab semua cantik2!!Sape2 yang dah berkenan baju2 sana cepat2 beli sebab bila di publish jekejap je sold out tau.. Ada juga yg lain yg yana suka tapi dah habis.. keciwaaa..




Lisa Surihani pun berpoplook.. hehe




Hanis Zalikha dan cardigan dari Poplook





cantik kan? tapi dah sold out :(














Udah lerr... Lagi lama tengok, lagi banyak duit mengalir keluar.. hihi..
Ok, selamat bershopping di ThePoplook

mode: tak sabar tunggu baju sampai.

No comments: