Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, December 8, 2013

Alhamdulillah...


Assalamualaikum..


Lama sangat la tak ke udara di sini. Huhu. Seriously mood sangat2 merudum untuk menulis.. Hihi.. Hanya untuk berkongsi kegembiraan dan catatan pertama untuk lembaran baru yg jauh lagi perjalannnya..


Alhamdulillah, rezeki yang tak disangka2 dari Allah. Rayyan pun dah setahun enam bulan.. Dah boleh nak jadi abang long. Hehe..





Cuma untuk rahim retrovated macam yana ni. Perlu penjagaan yang sangat2 rapi selama tiga bulan. Please pray for me and baby.. Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan.


- Posted using BlogPress from my iPad


1 comment:

cplud miera said...

alhamdulillah tahniah yana :)