Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, September 11, 2013

Brooch Swarvoski yg Super Gojes!!


Assalamualaikum..


Nak share juga satu benda best ni.. Sebelum ni yana bukanlah peminat brooch. Pakai je apa ada. Takdenye nak matching color brooch dengan tudung bagai. Kebanyakan brooch yana pun yang beli kat kiosk2 kat Tesco tu je..


Tapi baru2 ni, cousin husband yana ada jual brooch dari Kristal Swarvoski yang memang super gojes!! Yana terpengaruh juga la beli seketul. Lepas tu berangkai2 yana beli lagi.. Hehehe.. Tak tahan oooo sebab sangat cantik..


Semuanya dari Ilham Gallery.. Boleh tengok fb diaorang ada banyak lagi brooch yang cantik2.. Brooch Chanel pertama yg yana beli. Memamg super cantik tu yang lepas tu beli lagi..hehe.. Amik gambar kat IG yana je..


Chanel ni rm65. Mahal sikit sebab yana beli dari agen. Kalau direct dari Ilham Gallery dapat murah sikit..






Chanel kedua yang bagi yana lagi cantik & lagi besar.. Shining je untuk gold color.. Rm80 juga beli dai agen..





Lepas tu berangkai yana beli lagi. Tapi design key pula.. Yang ni yana beli direct dari Ilham Gallery sendiri.. Yang kecik tu Rm30, yang besar tu Rm55..





Yang latest yana dah jatuh hati dengan brooch love ni pula.. InsyaAllah akan dapat weekend ni. Cantik sangat kot!!






Lagi koleksi Brooch Swarvoski dari Ilham Gallery..





















Brooch2 ni memang macam goreng pisang panas. Baru je di upload lat fb kejap je dah sold out. So, kalau nak beli memang kena cepat2 la..


Dai pengalaman yana pakai brooch ni memang tahan sangat. Pernah Rayyan baling brooch Chanel tu tapi alhamdulillah kristal2 tu tak tercabut pun.. Kalau tercabut sekali pun, Ilham Gallery ada sediakan servis untuk repair..


Latest, Ilham Gallery baru keluarkan klip rambut juga berasaskan kristal swarvoski yang cantik!!






Yana bukan agent, tapi tetap promote brooch dari Ilham Gallery sebab super gojes & tahan lasak!! Kalau siapa nak jadi agen mereka boleh contact Ilham Gallery sendiri di fb atau call ownernya yang baik dan cantik macam che ta. Hihi.. Ilham Gallery pun bakal masuk di Tv nanti.. Congrats kak Izan dah melangkah jauh..






- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: