Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, November 22, 2011

T.E.N.S.I.O.N


Assalamualaikum..

Yana dok gerammm sangat nih..huhu.. adoi..tak mo marah2.. huhu. Tak tau nak luah kat sapa, incik suami kat ofis lg.. So, kanvas blog ni la jadi mangsa..hehe..


Kadang2 manusia ni, bila kita dah bagi kemudahan, kesenangan tak reti nak guna elok2 kan. Mentang2 la sekarang yana ni tak boleh bergerak sangat, sekaligus kereta kesayangan yana tu pun sama jarang bergerak la. Adala yg nak pinjam untuk kegunaan nak amik exam la sbb dewan exam jauh. Kita pun pikir la kesian.. Ok, amikla.. Jaga baik2.


Tapi, sabar je la bila pinjam melaram ke sana sini (bukan dekat ok), siap bawa anak dara orang sampai meletup tayar keta yana weekend baru2 ni.. Adussss... Itupun yana tau dari fb dia.. Guna untuk pegi exam ke apa. Tak study ke nak exam hari2 keluar jalan2 siap bawa kereta masuk hutan lagi.. Adusss.. sabar yana sabar.. cmne nak buat ye? korang ada idea? yana ni jenis tak reti nak tegur sgt. Kalau family sendiri boleh la tegur.. Karang kecik ati pula.. Tapi hati sendiri dah sakit cmne??


Walaupun kereta yang bukanlah Porsche Cayenne mahupun Bentley tapi yana sangat sayang sebab ia hadiah dari encik suami sempena perkahwinan kami dulu. Sapa tak sayang kereta, dapat free lagila sayang.. Yana bagi pinjam sbb kesian kan orang tu. Tapi geramkan bila salah guna kemudahan yang diberi.. Seminggu lagi baru dapat kereta yana balik.. Semoga selamat la semuanya..huhu. haihh.. tension2, mula la dari ikhlas jadi tak ikhlas.. ermmmmm..


Okla, mujur petang ni yana dgn incik suami nak balik kampunggg.. Happyla sikit hati ni.. Minggu depan sampai KL, sila hantar kereta saya balik ye..



1 comment:

nana said...

kenalan rapat ke yana? kenapa yana tak bls je dlm fb tur...kereta kesayangan lg.adeh, kalau saya misti berfikir byk kali sebelum bagi pinjam.