Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, December 18, 2011


Assalamualaikum..

Yana bukanlah seorang yg addict dengan segala gadget bagai ni.. huhu.. Orang beratur untuk Iphone yana heran juga.. huhu.. Incik suami pernah tanya nak ke? yana kata tak nak.. haha.. Tak kisah nak pakai phone zaman batu pun di zaman apple ni.. Janji boleh call, sms, mms pun jadila.. Si Legend ni pun incik suami yg bagi. Nak harap yana minta, tak kan la.. Tapiiii.......... segalanya berubah bila terpandang Samsung Galaxy Note.. Tengok Iphone pun tak rasa apa lagi.. Entahla kenapa.. Nakkkkkkk


Sangat besar (yana memang suka phone skrin besar2, puas!!) hehe, sangat cun habis, sangat segala2nya.. hehe..















ps: sudah hint2 pd incik suami.. hehe..

2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

teringin jugak hp ni!!! auwww.

Nona*maNis said...

kak emy!!!!!!!!!!!!!