Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, January 17, 2011

I Love SOTHYS!!


Assalamualaikum..


Wahh.. lamanya tak update blog..
Pecah rekod selama seminggu membiarkan blog ini bersendirian.. hehehe..
Banyak sangatla keje yana semenjak dua menjak ni..
Mana dengan sibuk nak pindah rumah.. Keje yang bertimbun.. 
Tesis lagi.. adehhh.. Sabor je la..







Tapi, minggu lepas sempat juga yana merelakskan
diri dari seribu satu kesibukan di Sothys..
Thanx pada mr.hubby yang bawa yana ke sana.. Love you cyg..



Sothys ni salah satu produk kecantikan dari Paris. Tapi takdela yana
pergi sampai ke Paris nun untuk buat facial.. 
Yana pergi di Georgetown, Penang je..



Yana memang sangat suka buat facial.. 
Yana tahu pasal produk ni dari seorang blogger..
Teruja sangat nak cuba dan memang super duper puas hati dengan Sothys!!





Sothys Shaping Neck Care




Di Sothys yana cuma buat face treatments.. 
Yana tak beli produk lagi sebab Skin Renew 
dan SK11 masih banyak di rumah..
Tapi kalau pasal facial, rasanya Sothys lebih bagus..
Tapi dah mula terpengaruh dan tertarik dengan 
Shaping Neck Care nya.. huhu..  Tak cukup shape ka? hahaha..
Tunggu next appoinment..









Apa pun memang yana berpuas hati dengan face treatment di Sothys. 
Berbaloi dengan harga yang dilaburkan..



Lepas facial, memang rasa refreshing sangat.. fairer lagi!! hehehe..
Yang paling best extraction dia yang tak sakit langsung!! wahh..suke2..



Adakah sedang nak berpaling arah ni? huhuhu..
jangan marah ye skin renew..hehehe..
Nanti dah try produknye bolehlah nak buat review..


I Fall In Love With  SOTHYS!!



3 comments:

dyon said...

behs ek sothys ni emy?dyana ad gak keinginan bila lalu kt sothys ni tp tringin je la x singgah pon sothys ni..heheh..bkn ap takot sama x bgs ke,x sesuai ngan kulit n mcm2 la pk lg..last2 sapu tomato je kt muka ni sbg facial..hehee..

~ L.Y.A.N.A~ said...

dyana: bagi emy best.. cara facial di situ best.. produk dia emy xtry full.. tp btl tu dyana, yg organik lebih bagus..

dilla salleh said...

salam sist..mahal tak facial from sothy? ^_^
yg sist pergi nie main die or dealer die?