Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, January 19, 2011

Musim Demam ke Sekarang ni??



Assalamualaikum..


Sekarang ni memang musim demam ke? 
Ramai betul yang demam.. 
Adik yana yang no.3 demam lima
hari tak sembuh-sembuh sampai
akhirnya kena masuk hospital. Kesian dia..



Mula-mula kitaorang panik juga sebab
di syaki denggi.. Tapi adik yana tu relax je..
cool je dia..huhu.. Kitaorang yang risau kat dia.. 
Alhamdulillah result blood test semua ok.. 
 Rupanya adik yana demam sebab ada jangkitan virus. 



Sekarang masih di hospital..
Yana harap cepatlah dia sembuh.. 
Awal-awal tahun dah terpaksa ponteng sekolah
banyak hari.. Kesian dia.. Dahla nak SPM tahun ni..
Takpelah.. ni semua dugaan ye..
Sakit kan boleh menghapuskan dosa.




Mei cepat sembuh ye..
Kalau boleh keluar jumaat ni, 
weekend ni boleh kita buat bbq.. :)



2 comments:

princeduyong said...

ermm...tuhan nak suruh ingatkanNya... :)

♥ p a A n i ♥ said...

sakit tu penghapus dosa. :) dun wory