Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Saturday, August 6, 2011

Pindah Rumah Lagi... ~ Final


Assalamualaikum..

Seminggu lamanya tak mengupdate.. Lama la sangat kan.. huhu.. Yana dan encik suami sangat2 sibuk dengan urusan pindah memindah ni.. Alhamdulillah, semuanya dah hampir selesai.. Semua barang2 dah susun, air cond, astro, unifi, coway semua dah pasang.. Legaaaa... hehehe..


Terima kasih pada mak dan adik2 yana serta mertua dan adik2 ipar sebab semuanya  turun membantu.. Thank you so much.. Sambil2 kemas2 rumah, kitaorang sambil2 pusing2 KL.. Sempat juga mak yana beli kain pasang untuk raya ni di jalan TAR.. 


Dari Taman Budiman di Alor Setar ke Taman Alam Budiman Shah Alam.. Kitaorang ni memang berjodoh betul dengan perkataan Budiman tu.. hehe..









(Semua gambar ni yana Google je.. Malas nak snap gambar.. 
Letih puasa.. huhu)



Taman ni dalam area baru di Shah Alam, kalau nak ke tengah2 Shah Alam sana lebih kurang 15 minit.. Nak ke PJ ofis baru hubby yana dalam setengah jam.. 6.30am encik suami dah kena kuar ke ofis.. Dulu kat Alor Setar 7.45am baru kuar.. huhu.. Sini biasalah, semua jalan sibuk.. Alor Setar sana nun aman dan damai je.. Jalan takde sibuk sangat..Tapi dalam taman ni semua ada, kalau malas nak pegi jauh2, boleh je dapat kat sini je.. Bulan puasa ni malas nak ke sana sini.. huhu..


Yana? Masih gigih meneruskan Phd yang sangat la payaahh..huhu.. adeehh..


Bermulalah life baru kami di Selangor ni.. Mungkin lama lagi kot nak pindah2 lagi sebab encik suami kata dah masuk hq memang akan stay lama la.. Bagus2.. letih dah pindah2 ni.. 


Semoga segalanya dipermudahkan dan bertambah murah rezeki yana dan suami.. ameen..



Salam Ramadhan untuk semua kaum muslimin dan muslimat..
Semoga segala amal ibadah kita diterima oleh Allah.. insyaAllah..


No comments: