Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, April 6, 2012

Sticker Surprise...


Assalamualaikum..


Hari ni dalam yana memproses email.. Nak delete segala email2 lama dan yang tak penting.. Yana pun terjumpa satu gambar yang incik suami kirimkan masa zaman2 belum kahwin dulu.. hehe.. Senyum sorang2 bila tengok.. Penuh nostalgia..


Yana ingat lagi masa ni, incik suami datang jumpa yana di kampus dengan wira hitamnya (masa ni masih memandu wira).. Incik suami cakap pada yana cuba tengok ada beza tak keretanya hari tu. Yana punyala renung sana sini nak tengok apala beza dekat 'si hitam' ni.. Sampaila yana ternampak satu benda ni.. 


Walaupun simple.. Tapi terharu hokayy.. hehe.. Yana gelak besar masa ni walaupun dalam hati touching2.. hihi..




Sticker gabungan nama kitaorang.. hahaha..
Lawak pula bila tengok balik. Masa ni pikir, 
boleh tahan romantik bakal suamiku ini.. hehe..
(Suami yana jarang sikit surprise2 ni.. hehe)





Sangat rindu wira hitam nih..
Masa let go untuk tukar xtrail,
sticker tu incik suami biarkan je.. hehe.
Dekat xtrail tak nak letak sticker gini dah ke syg?? hehe


Masa 1st time incik suami datang jumpa family yana.. 
Abah ada tanya yana, "Baby tu hang ka??" haha!!
Malunyeee.. Rupanya abah pun perasan sticker nih.. hehe



Okay, entry hari ni sungguh poyo.. :p

No comments: