Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, February 10, 2011

Elsker deg..

ELSKER DEG??

Apa tu?? 

LOVE YOU in Norwegian..

Ye la, yana dah jatuh cinta berkali-kali
dengan semua benda ni..huhu..



Semua benda ni boleh buat yana senyum sampai ke telinga..hehehe..
Bila lah boleh dapat ye.. Takpela berangan je dulu, mana la tahu
10, 20 tahun lagi boleh dapat ke kan.. hahahaha..
 Sekarang ni, semua ni sebagai self motivation..










Chanel Jumbo.. Sudah bertahun aku jatuh cinta padamu..
Bila la boleh dapat.. Yana, Chaiyok2!!!







Christian Louboutin Chain Wedges.. 
aduuhhh... Cantiknya kamu ni...






Pumps Christian Louboutin ni pun sangat cantikkkkk!!!







ROLEX!!! Tahun bila nak dapat pun tak tau la!!
Takpe.. satu hari nanti.. chaiyok2!!









iPad.. Yang ni je around the corner..
Hadiah birthday walaupun lambat lagi.. hehehe.. TQ cyg :)








Paris...
a wonderful city..
a place for lovers..

 Baru nak honeymoon ke??
Hubby kata jom pegi hujung tahun ni!! Yeayy!!








GOLF GTI!! Kena kerja keras dari sekarang.. Chaiyok2!!







House in PENANG.. Dekat pulau sana nun..
Yana dengan hubby ada perancangan ke 
arah ni.. Cuma masa yang akan menentukan.. InsyaAllah..



2 comments:

wan.haniza said...

house in penang! kumpul duit ya! kita ramaikan Melayu kat penang ni

~ L.Y.A.N.A~ said...

Niza- insyaAllah.. mmg tu tujuannya.. kna start mnyimpan sbb umah dkt pulau mahal2.. huhu