Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, February 20, 2011


Assalamualaikum...

Boringnya hari ahad di Kedah.. Yela, hari ahad kan diaorang keje. Hubby yana pun keje juga. Tu yang boringnyeeeeeeee... Rasa pelik juga bila ahad hubby takde di sisi.. Selalunya, weekend macam ni, memang spend time bersama-sama.. keluar ke sana-sini..Tu masa di Perak la..


Boring tak tahu nak buat apa dah ni.. Semua kerja rumah dah siap.. Nak tulis ni pun takde idea.. hehehe.. Nak kuar jalan sorang-sorang, tak pandai lagi jalan di sini. Nanti sesat sampai ke padang besar baru tau..huhu.. 


Jom layan novel je la.. Rasa nak baca novel ni walau dah berapa kali ulang.. huhu.. Ni memang kes boring tahap kritikal dah ni.. adeehhh..







No comments: