Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, June 17, 2011

I am 26..


Assalamualaikum..

Lamanya rasa yana tak masak.. hehe.. Semuanya di sebabkan kesibukan amat.. huhu.. Ikutkan, hari ni pun tak plan nak masak sebabnya yana dan en.suami nak lunch di Japanese restaurant Park Avenue Hotel sempena birthday yana semalam. huhu.. Rasa dah makin tua pula.. huhu.. Kitaorang celebrate hari ni sebab semalam hari keje.. Setelah mencari sana sini info-info, jumpa juga restoran Jepun yg halal di sini..


Tapi.. Tiba2 pagi ni ada break down dan en.suami kena pergi site. Atas sebab itu, kena tukar plan untuk ke Park Avenue malam ni.. So, lunch yana masak.. Masak ala kadar je untuk kitaorang berdua sebab malam dinner luar..




Ayam masak kicap pedas.. Ni fav adik2 yana..






Gulai kawah jantung pisang (tapi tak masak la dlm kawah.. hehe)
Rempah gulai kawah ni MIL yana bagi masa balik Terengganu dulu..
Gulai kawah dari Pantai Timur memang sangattt sedap..
Jantung pisang ni pula ambil dari pokok pisang yg 
arwah abah tanam di kampung..



Tu je yana masak untuk lunch.. Simple ya amat kan.. hehehe.. Dinner malam ni tak sabarnya orang mengidam nak makan sushi dengan salmon soba!! TQ sayang..



2 comments:

♥ p a A n i ♥ said...

sedapnyeee

elidiyana said...

sushi!!tk sedap pn...=P