Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Saturday, June 25, 2011

Weekend Special :)


Assalamualaikum..

Lamanya tak menjengah blog ini.. Lama ke? huhu.. Petang tadi encik suami datang ambil isterinya yg di rindui.. hehe.. Miss u too syg..!! Kitaorang pun pegi makan dulu sebab dua2 orang belum makan.. Terus yana request nak sushi!! Tak tau la kenapa seminggu dua ni selera lebih kepada Japanese food.. (mengidam ke?) huhu.. Nak kena belajar buat sushi ni.. :)


Kitaorang terus ke 1st Avenue untuk makan dan yana pun nak beli barang sikit.. 



Egg Mayo..




Yakiniku - Fried beef.. Love it!!




Salmon Nishoku.. 




Sape yg suka Japanese food mesti suka
benda alah ni.. hehe.. Chuka Lidako.. 
Sotong yg sedap dan manis..




Yakitori Negimiso.. Grilled chicken




Sakana Black Pepper..
Deep fried dory fish in black pepper sauce..




Yakiniku don.. Steamed rice with pan fried beef..



Dah kenyang, dah beli barang yana teman encik suami gunting
rambut di i-Avenue.. Sebulan dua ni memang encik suami
sangat busy sampai tak sempatnak g salon..
Rambut dah agak panjang..




Rambut baru.. encem tak? huhuhu..


Ok, sudah dengan entry ntah apa2.. Takde idea tapi rindu 
nak menulis di blog.. So, tulis je la kan.. hehe..


~Biological clock yana dah kacau.. 12:35am pun mata segar lagi..huhu..


No comments: