Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, July 17, 2011

Dari Kedah ke Kuala Lumpur


DI SUATU PAGI...

" Syg.. ada news nak bagitau ni"
"Apa tu b? Good news ke bad news?"
"Good news, tapi mungkin juga bad news.."
"Apa tu b? suspen je rasa.."
" B kena transfer ke KL"
"Ooo.. ingatkan apa la.. (sambil pening2 lalat..)
"APA?? TRANSFER KE KL?? Betul ke b?" sambil ku termanggu2




"Kenapa tiba2 kena ke KL? Baru sangat kita di Kedah ni"
"Sebab kenaikan pangkat.. kena hantar ke HQ"
"Alhamdulillah.. congrats bb.. Bila kita nak ke sana?"
"1st Ogos dah nak kena lapor diri.. Sebelum tu dah nak kena pegi sana"
"HAAA... 2 minggu je lg.." Terkejut utk kali keduanya..
"Sempat ke b nak cari rumah lagi, nak packing lg"
"Weekend ni kita g KL, kita survey rumah... 
Packing2 kita upah Movers Malaysia senang keje..hehe"


Alhamdulillah.. Rezeki yg tak terduga Allah hadiahkan.
Cuma masih risau akan keluarga di Kedah..
Semoga Allah permudahkan segalanya.. ameen..


4 comments:

wan.haniza said...

tahniah emy n shahir

nanti kalau niza balik rumah boleh la jumpa ye :) lama tak jumpa emy

~ L.Y.A.N.A~ said...

niza> TQ so much.. insyaAllah.. emy pun nak jumpa niza..lama sgt kita xjumpa kan.. rnduuu.. nt bila niza blk sms emy ye.. blh bebuka sama2 ke..

wan.haniza said...

insyaAllah :) emy duduk kat mana? PJ?

~ L.Y.A.N.A~ said...

emy kat shah alam.. tmn alam budiman