Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, July 13, 2011

Outing with my dear fren


Assalamualaikum..

Semalam lepas selesaikan tugasan yana pun mengambil kesempatan outing dengan my beloved fren nabila.. Nabila sahabat yana dari sekolah lagi. Cuma masa degree kitaorang berpisah sebab dia buat degree di UNITEN dan yana di Usm. Tak sangka jodoh menemukan kitaorang semula masa sambung Master. Cewahh.. Kitaorang satu bilik lagi di Usm.. Serius cakap, rindu sangat dengan dia. Dekat setahun jugala kitaorang tak jumpa lepas habis belajar. Tapi memandangkan masa yang terhad semalam, dapat jumpa kejap je.. huhu.. Sempat kitaorang makan2 sambil borak2 je.. 

Ingat lagi masa study dulu, ni la keje kitaorang bila masa free.. Borak2+ makan2+ shopping.. Kitaorang punya banyak minat yg sama.. Suka tengok wayang especially horror movie (Bila balik hostel nak g toilet pun jadi takut.. tengok lagi cite mcm tu..hehe), Kitaorang suka sgt dengan apa saja skincare yg bagus2 (kitaorang pernah share duit utk beli sebotol SK11 essence. Student takde duit lagi, tp nak juga kenala share.. hehe), Sangat suka facial (bila ada duit, berjam2 kitaorang habiskan masa di Skin Renew dan nabila la yg teman yana sepanjang mcm2 treatment sebelum kahwin dulu.. tq nabs), Kitaorang tak suka toilet yg kotor (pernah kami sama2 dgn makcik cleaner membasuh toilet.. Eeeuuwww.. tau2 je la toilet hostel kan.. hukhuk), paling best kitaorang sama2 peminat Japanese & Italian food. Sushi King & Pasta Mania la tempat kitaorang dulu.. huhu..


Owhh.. Habis dah mengimbas kenangan.. hehe.. Nabila antara sahabat yg susah senang bersama yana sejak sekolah lagi.. Sekarang yana dah pun jadi isteri orang dan Nabila pun dua bulan lagi bakal menjadi isteri orang juga.. Tapi, kitaorang masih sama2 berusaha utk mengejar impian mencapai cita2. Nabila juga dalam proses utk menyambung pengajian ke peringkat PhD dengan yana.. Yeaayyy!! Semoga kita sama2 dpt menggapai impian itu. InsyaAllah.. Saya syg awak nabs..




Nabs & Ems.. ;)




Kitaorang sempat makan2 + borak2 je.. Jadila..
Next time pula.. hehe.. Nanti bila awk dah kahwin, 
kita plan naik cruise.. sekali dgn hubby masing2.. wahhh best2!!
Friendship isn't about whom you have known the longest, 
who came first or who cares the best. 
Its all about who came and never left.  
♥ ♥ ♥
 

1 comment:

azsuliana said...

seronok, bila dapat jumpa kawan2 sekolah.tetiba akan mengimbau masa lalu...