Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, September 29, 2011

Jalan2 bawah lampu


Assalamualaikum..

Weekend lepas, yana dan incik suami kuar dating di malam hari ke i-City.. hehe.. Feeling syahdu je berjalan berdua di bawah limpahan cahaya.. hehe.. [yg tak kahwin lagi tak boleh tau kuar dating malam2, siang2 pun tak boleh..] 

Dah kata duduk di Shah Alam.. takkan tak pergi melihat keindahan i-City kan.. Setelah hampir dua bulan kitaorang pindah sini, barulah berkesempatan nak pegi.. Tapi, menyesalnya pergi malam minggu sebab penuh dengan lautan manusia.. Nak naik itu ini, nak masuk itu ini semua tak boleh sebab beratur panjangggg... Takpela, kitaorang duduk dekat je, lain kali boleh pegi lagi sana..





























Ok la, tak tau nak tulis apa.. Just upload gambar je.. hehe..


1 comment:

NM02 said...

hi awak, pe kabo? lama tak singgah sini...