Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, October 31, 2011


Assalamualaikum..

Lamanya yana tak update blog nih.. hehe.. Tak tau nak tulis apa.. Ni pun takde idea juga. Seminggu ni macam2nye jadi.. huhu.. Yana baru rasa apa itu morning sickness, masa dua kali pregnant dulu takde langsung rasa tu. Tapi bagus juga bila ada morning sickness ni sebab ia menunjukkan hormon pregnant kita tinggi dan insyaAllah kandungan akan kuat. Tapi morning sickness yang yana rasa masih dalam kategori sederhana lagi..






Cumanya masa loya2 ni yana demam la pula dan masa ni juga gastrik tu datang balik.. huhu. Macam2 dugaan untuk bergelar seorang ibu kan. Sebab tu la banyak pahala yang seorang bakal ibu tu dapat sepanjang mengandungkan zuriat dari suaminya.. 


Macam mana ye nak hilangkan loya2 ni? Yana takde lagi pengalaman macam ni walau ini kali ketiga pregnant..huhu.. Kena makan benda masam2 ke?


Next week pula yana kena check up dan minggu2 macam ni la yang paling yana risaukan. Harapnya kandungan kali ni normal dan tak berulang benda yang sama lagi. Tolong doakan yana ye. Semoga selamat kandungan kali ni.. ameenn..



No comments: