Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, October 9, 2011

Dermalogica..


Assalamualaikum..

Sangat best nak bercerita pasal topik ni.. hehe.. Yana sangat addict dengan skin care.. Dan baru2 ni, scrub yana dah habis.. Rasa macam nak try produk lain pula. So, yana pun google dan baca forum.. Ramai yang mengatakan Dermalogica Daily Microfoliant adalah the best!! Malah produk ni pernah dapat award tau.. Yana dah pernah cuba sekali dulu sebab mak yana memang pakai brand ni. Memang sangat best!! 


Oleh itu, tanpa berlengah bila perut dah ok sikit.. Yana pun ajakla encik suami keluar untuk membelinya...




Mula2 beautician yg sangat cantik itu buat Face Mapping
pada yana untuk tengok jenis kulit. Dan dia kata
kulit yana kategori sihat tapi agak nipis sbb ada 
penggunaan produk yang agak berat..huhu..






Sangat teruja bila tahu pakej ni disertakan
dengan free gifts yg agak besar.. 
Memang pueh hati lerr...






Yang botol besar tu la Dermalogica Daily Microfoliant..
Disertakan dengan dua free gift yg besar juga.. iaitu Special Cleansing gel 
dan Active Moist.. Memang berbaloi dengan harga RM228 satu set..






Ini yana Goggle je.. Cara nak pakai Daily Microfoliant tu..
Dia macam bedak powder je.. Sangat smooth bila pakai
dan lepas tu rasa skin pun sangat smooth dan putihhh!!






Ni semua yang yana dapat. Beli satu dapat berderet!!
Yang lain tu adalah Multiactive Toner, Skin Hydrating Masque 
dan Tri-Active Cleanse..



Yana dah agak terpengaruh dengan produk ni terutama bila tengok
kesannya pada mak yana sendiri.. Kulit mak semakin cantikkk!! 
Tadi pun bila dah tanya pakej rasanya sangat berbaloi, tapi
perlu habiskan sessi yang masih ada dengan S-------- .. hehe.. 
Kalau tak rugila.. Siapa yang suka skincare ni, pegi cepat
beli scrub yang sangat bagus sementara ada promosi ni..




3 comments:

simply nana said...

ooo yea ker? saya pun memang ada masaalah kulit skit(berjerawat). boleh cuba nie...

elidiyana said...

uih...hehehe...terpengaruh dgn mak gak nuhh...huhuuu..

Anonymous said...

Dermalogica adalah produk terbaik muka yang pernah saya digunakan. Saya hanya ingin berkongsi dengan anda bahawa saya mendapat Dermalogica produk wajah dari LahBeauty.com. Mereka menawarkan harga yang terbaik di bandar.