Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, October 14, 2011

My 1st consultation with gynae


Assalamualaikum..


Hari ni 1st day consultation yana dengan gynae iaitu Dato' Dr.Hamid Arshat di klinik beliau di Bukit Damansara. Dah dekat setahun tak jumpa.. Yana ni dah jumpa banyak gynae dari Ipoh ke Penang sekarang ke KL pula.. huhu.. Happy tapi cemas sebab yana kan pernah ada bad history.. Harapnya, rezeki memihak pada kami kali ini.. ameen..


Tapi tadi scan tak nampak apa2 sebab masih terlalu awal walaupun rahim dah nampak penebalannya. 4@5wk memang tak nampak lagi ke?? Next week doc suruh datang lagi untuk scan. Harapnya nampak la little baby tu. Shy2 pula dia nak menunjukkan diri. huhu.. Risau kalau masih belum nampak sebab takut ia berada di tempat yg tidak sepatutnya..Janganla!!




Kalau nak tau tentang kliniknya di sini
Banyak info tentang hal wanita yang kita 
boleh belajar di web beliau..




Awal2 yana dah dapat banyak ubat. Duphaston
antara yang penting utk yang rahim lemah macam yana ni..
Habbatuss Sauda pun doc bagi juga..



~ My dear frenz, please pray for me and my little baby ya.. Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan. Ameenn...


2 comments:

SaL_HaSa said...

kak emy !!! insyallah kali ni pasti ada rezeki kak emy..doa sal agar sumenye selamat...amin....bykkan rehat taw...

~ L.Y.A.N.A~ said...

ameenn.. TQ so much sal..smoga ada rezeki kami kali ni.. insyaAllah.. kak emy doakan sal pun dpt baby cpt. ameennn...