Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, October 2, 2011

Hari minggu...


Assalamualaikum..

Semalam dah seharian di luar, hari ni yana dan incik suami duduk rumah je.. Lepas subuh kitaorang pegi jogging dan breakfast. Balik sambung tido sampai 12pm.. huhu.. Lepas tu kemas rumah sama2, lepak2 depan tv sama2, main PSP sama2, jemaah sama2 dan main masak2 sama2.. huhu.. Bestnyee kalau weekend.. Boleh tak kalau hari2 macam ni tapi duit tetap masyuk.. hahaha.. [melampau sungguh la kan.. kalau jadi tauke balak takpela juga..huhu]


Sebenarnya takde idea nak menulis. Nak tulis paper lagiiiiiiilaaaaaaa kekurangan idea sekarang ni.. Oleh itu, layan je gambar ni..huhu




Ni la hasil main masak2 kitaorang..
> Pucuk ubi masak tempoyak, sambal tumis kerang + petai,
ikan goreng dan tempe goreng madu..

Suami yana tolong proses kerang, potong2 bawang, celur dan potongkan
pucuk ubi.. Yana masakkan. Simple je untuk 2 orang makan..
Jemput makan [walaupun sebenarnya dah masuk perut].. hehe



4 comments:

SaL_HaSa said...

yummmyyyy !!!!! cedapnyeeeee...

cplud miera said...

terliurnya tengok...............

♥ p a a n i ♥ said...

sedapnye tempe!!!

aleen aiden said...

wah,semuanya buat sama2. :)