Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, October 1, 2012

Shopping Tudung Online..

Assalamualaikum..

Semalam sudah tiba parcel yang ditunggu2.. 1st time ni yana cuba beli tudung secara online.. Semua ni beli sebelum ke JB... Sebelum beli fareeda. Atas sebab itu, 2 bln kena puasa dari membeli tudung.. Huhu..


Ariani dah boleh beli secara online.. So, tak payah dah la nak rebut2 di butik nun.. Cuma koleksi onlinenya masih belum banyak.. Yana beli pun sehelai je.. Sape nak shopping ariani secara online boleh ke websitenya, https://www.arianionline.my/shop/










Yana amik yang orange ni la.. Takde lagi tudung warna gini.. Cantik pula tengok wardina pakai..


Lepas tu teringin pula nak try hoodie.. Nampak cantik pula hoodie dari Al-Humaira Contemporary.. Kalau spe nak pegi butiknya ada di Kota Damansara.. Nak beli online boleh tengok di webnya, http://alhumairacontemporary.com.my/














Inilah hasil shopping online.. Ariani tiara dan Ivy hoodie Al-Humaira.. Sorry tak reti nak rotate gambar guna BlogPress ni..huhu..



- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: