Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Saturday, December 1, 2012

Baby Playmat Review..

Assalamualaikum..


Sejak2 Rayyan boleh golek sampai terkeluar tilam memang yana dan incik suami decide nak cari playmat. Playmat yang bukan saja selamat untuk Rayyan, yang boleh melindungi Rayyan bila dia pusing dan tergolek, playmat yang bersih dan tidak bertoksin serta yang boleh merangsang perkembangan otak bayi..


Mula la yana Google sana sini mencari playmat yang sesuai untuk Rayyan.. Sehinga yana jumpa dalam Fb Butik Tateh.. Mulalah yana baca review pasal Playmat Dwinguler ni..


Playmat ni tebal memang sangat safety kalau baby tergolek pun tak sakit, empuk dan gambar-gambarnya educational dengan pengunaan warna terang yang memang mampu menarik perhatian bayi.. Bahannya juga non toxin dan noiseproof.. Hujung2 playmat juga tumpul. Playmat ni ada tiga saiz iaitu small, medium dan large.. Yana amik saiz medium je, cukup untuk mama, papa dan Rayyan sama2 lepak atas playmat ni.. Playmat ni juga senang nak cuci. Ambil kain basah dan lap je. Kalau anak2 conteng2 crayon pun blh lap hanya dengan kain basah..





































Ada macam2 pilihan corak yang cantik2..











Ni masa di Butik Tateh Bandar Baru Bangi.. Rayyan try playmatnya..hehe.. Letak2 je terus dia belek gambar2 atas playmat tu dengan excitednya.


Lepas ni bolehla Rayyan main2 atas playmat ni.. Nanti Rayyan dah besar ada bilik sendiri boleh letak playmat ni as a carpet kat bilik ye.. Tq papa belikan untuk Rayyan :)



Ni design yg kitaorang pilih.. Genius Bear!



Bahagian hadapan,





Bahagian belakang,









Boleh di dapati di Butik Tateh Bangi.. Boleh juga beli online di tateh.com.my..

Harga pasaran RM429
Di Tateh RM399
(ni harga untuk saiz medium ye)
1900mm x 1300mm x 11mm







Dengan pembelian Dwinguler, dapat jadi member di Tateh :)




- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)