Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, December 9, 2012

Saya nak FITFLOP!!


Assalamualaikum..


Yana ni memang peminat kasut!! Suka kumpul kasut!! Dulu2 yana suka sangat pakai wedges.. Paling tinggi setakat 3inch je.. Tapi sejak pregnant semua wedges dah masuk store bertukar ke kasut flat2 je.. Sampai dah bersalin sedap kasut flat je. Susah dan tak berani nak berwedges tinggi2 bila dukung baby ni..


Masa pregnant yana suka sangat pakai kasut dari Crocs dan Tiamo. Walaupun saya bukanlah peminat Crocs tapi beli satu sebab tumit kaki kerap sakit bila jalan lama2 masa pregnant dulu..







Carlie Flat Crocs sangat sedappp pakai.. Yana punya sebiji yang atas warna tapak orange tu..












Masa pregnant dulu suka juga Tiamo Ballerina Flats.. Tapi tak muat dah sebab dulu saiz kaki bengkak.. Ni kaki dah kembali ke saiz asal...




Tapi......




Sekarang yana sangat nakkkkkkkkkk kasut di bawah ni. Sejak terpandang dan mencubanya di The Curve baru2 ni dah jatuh cinta.. Walaupun nampak macam sandal je tapi bila sarung di kaki cantikkkkk + selesa ya amatttt!! Tapi harganya ya ampun.... Dua kali ganda harga Crocs kot.. Huhu..


Ianya adalah...

















Fitflop bukan sebarangan kasut.. Seperti trademark-nya, footwear with the gym built in..



















Sekarang banyak lambakan Fitflop yang tak original sama macam Crocs dulu.. Kalau beli yang tak ori, tak dapatlah merasai benefit Fitflop ni..



Fitflop Electra..








Fitflop Fleur









Fitflop Rokkit









Fitflop Floretta yang sangat cantik!! Yana suka yang ni










Nk yang ni.. Sweetnyeeeee.. Tapi hari tu tak nampak colour ni di The Curve
















Fitflop Frou pun cantikkk sgt2.. Nak black tu blh?? Hihi
















Fitflop Due

















Fitflop Arena Luxe Tan (ni agak limited edition. Cantikkkkk. Nak yang ni boleh) hihi..


Gladiator meets glam, in this great new embellished wedge sandal. With a classic H-shape upper and soft adjustable ankle strap, a cluster of colourful resin stones, all on our super-cushioned triple-density Microwobbleboard™ midsole..








Nakkkkkkkkk!!!!












Fitflop Via Bar













Fitflop Palma Flame Raffia















Fitflop Walkstar Slide














Fitflop Fiorella by Anna Sui
















Fitflop Lolla














Fitflop Lunetta









Nak Fitflop sangat2!!



Ps: incik suami sila baca entry ni ye sampai habis ;p





- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: