Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, March 25, 2011

Take 5..


Assalamualaikum...


Aktiviti hari ini....







Bila weekend (Jumaat adalah weekend di Kedah..), takde aktiviti nak buat.. Semua benda ni la yang yana akan mengadap sampai migrain.. adehh... Lepas subuh, semangat je rasa.. hehehe..



Best ke bergelumang dengan buku-buku yang banyak ni.. BESTTT.. Tapi kalau lebih 3 jam, nampak bintang dengan bulan je kat depan mata neh... hehe.. 



Masa zaman degree, kalau nak buat assignment tu, satu dua buku je jadi rujukan..hehehe.. Makin naik level, makin teruk rasanya bergelumang dengan terlalu banyak dan pelbagai jenis bahan bacaan.. Yang tak berapa nak faham pun kena mengadap juga.. Ermm.. kenalah buat-buat faham..huhu.. Pening kejap....





Ni la kitab rasmi sepanjang pengajian..
Siapa nak belajar SPSS dalam 
Bahasa Melayu, sila ambil buku ni..
Terbitan dari UTM..







Tesis sendiri pun di jadikan rujukan..hehehe..
Sambil-sambil tu saja membelek-belek tesis en.suami juga..


*Ermm.. UKM bertemu USM.. jauhnye kitaorang bertemu.. 
tak sangka betul..hehehe... Love u syg.. (sorry, iklan kejap..huhu)



Ok lah, nak sambung buat keje.. Entry kali ni agak ringkas.. Saja take 5 untuk merehatkan otak.. Tengah pening, tak tau nak tulis apa dah...





p/s: Take 5 lagi dengan Yogurt..
Nak bagi tenaga balik..hehehe..
Ngade tol yana ni..Ni la akibatnya
bila dah blur.. Benda tak berkaitan
pun masuk sekali..hehehe



2 comments:

puanbee said...

take jer 10 pun yana hehe..gud luck ...SPSS tu apa yer ?:)

~ L.Y.A.N.A~ said...

puanbee> nama je take 5, sbnrnye take lebih dari tu..hehehe..
SPSS (Statistical Package for Social Science)tu satu program comp. utk menganalisis data.. Selain guna Excel, SPSS juga blh di gunakan utk analisis data..