Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, May 31, 2012

Our 3rd Anniversary @ Haagen Dazs


Assalamualaikum..



Alhamdulillah, 31hb mei 2012 ni genap sudah tiga tahun usia perkahwinan yana dan incik suami tersayang.. Tahun ni sangat bermakna sebab tahun ni akan hadir buah hati penggarang jantung kitaorang tak lama je lagi.. Sangat teruja dan tak sabar walaupun takoott.. huhu


Sangat tak sangka kejap je dah tiga tahun.. Rasa masih di tahun 2009 masa awal2 kawin dulu.. To my beloved hubby, TQ sooooo much atas segala2nya. You are the best!! Sentiasa ada di sisi dalam keadaan susah atau senang, sentiasa sabar dengan kerenah yana especially masa pregnant ni. huhu. Doakan yana selamat lahirkan baby kita ye.. Semoga rumah tangga kita kekal selamanya hingga ke syurga. ameenn.. LOVE U CYGGG!!





Takde yang special sangat tahun ni memandangkan yana tak berapa larat dah nak berjalan banyak2. Incik suami pun cadangkan celebrate anniversary awal sikit iaitu last week sebab kot2 dah bersalin minggu ni.. Tapi baby tak keluar juga lagi..hehe..


Bila incik suami tanya je nak celebrate kat mana? satu saat selepas tu terus yana jawab nak ice cream!! Hujung2 pregnant ni yana sangat suka makan ice cream. Jangan kena kencing manis udah ler.. huhu. Petang tu kitaorang ke Haagen Dazs Sunway Pyramid.. Nak makan ice cream Haagen Dazs ni kadang2 je boleh ler.. Kalau selalu boleh bankrap woo.. huhu




Chocolate Fondue Haagen Dazs.
Set yang sangat romantik. hehe 
 Coklatnya sangat yummy..
1st time makan ice cream celop2 dalam coklat..
 Tapi ice creamnya tak boleh pilih dalam set ni..
RECOMMENDED!!





Paradise on a dish with my choice of seven Haagen-Dazs ice cream flavors, served with fresh fruits drizzled with chocolate sauce.


Sebelum ni kitaorang ada try Seventh Heaven ni di Haagen Dazs juga..
Set ni boleh pilih flavour ice cream apa yang kita nak..
7 flavours boleh pilih dalam scoop yang besar.
Puehhh hati makan!!




Ni bila asap2 dia dah hilang la..huhu..
Gambar ni yana google je sbb kitaorang
tak sempat snap dah teruja nak makan..huhu


Flavour yang kitaorang pilih..


BELGIAN CHOCOLATE

CARAMEL BISCUIT & CREAM ~fav yana ni

CHOCOLATE CHIP COOKIES DOUGH

CHOCOLATE

MANGO

CARAMEL CONE

CAPPUCINO CARAMEL TRUFFLE


ok la, tak tau nak tulis apa dah.. :) 



No comments: