Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, November 19, 2012

Bila Papa Outstation..

Assalamualaikum..

Papa outstation.. Mama dan Rayyan tak ikut sebab Rayyan kecik lagi nak naik flight terbang jauh2.. Nanti Rayyan dah umur setahun baru kita ikut papa bila papa outstation jauh2 lagi ye cyg.. Mama dan Rayyan rindu papa sangat2. Hari2 lepas papa kursus papa Skype dengan mama dan Rayyan. Terubatla sikit rindu tu walaupun sebenarnya nak papa depan mata.. Sob..sob..


Tapi bila mama dan Rayyan di kampung, mood rindu tu ok la sikit. Macam2 mama dan Rayyan buat untuk hilangkan kejap rindu rinduan tu. huhu.. Poyo nya mama ni.. Hihi..






Mama & Rayyan dating dengan bff mama aunty ejan.. Tq aunty ejan datang amik kami di rumah.. Nanti kita dating2 lagi ye.. We love u!!







Balik Penang memang tak kan dan tak boleh diet.. Walaupun rindu kat papa tapi statement 'makan tak kenyang' tu tak jadi kat mama sebab makanan kat Penang semua sedap2!! Hehe.. Pegi Manhattan Fish Market sebab adik yana tu minta belanja lepas dapat result UPSR.. Hamboihh..







Terapi yang paling bagus untuk hilangkan sedih dan stress adalah shopping!! Sorry papa.. Hehehe..







Bawa adik kesayangan ku ini amik result UPSR nya di sekolah.. Rayyan dan mak ngah pun ikut sekali.. Resultnya? Okla untuk adik yana ni menjejakkan kaki ke sekolah agama pilihannya tu.. InsyaAllah..

Tempat wajib singgah bila balik Penang adalah di rumah ndak yana. Bolehla tengok2 segala persiapan untuk kenduri cousin yana next month.













We MISS YOU SO MUCH PAPA!!! Balik cepat ye papa..



- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: