Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, November 4, 2012

Rayyan 4 Months

Assalamualaikum..

Rayyan dah 4 months.. Mama papa love you so much!!

























Rayyan dah 4 bulan pada 14 Oktober baru2 ni.. Apa pencapaian Rayyan masa 4 bulan ni..

~ Rayyan dah boleh meniarap dengan jayanya tanpa bantuan sesiapa. Laju pula tu.. Golek kiri golek kanan.. Dah tiba masa untuk cari playmat pula lepas ni..
~ Rayyan suka isap jari dan gigit2.. Orang kata macam nak tumbuh gigi.
~ Rayyan dah pandai sembang2 especially masa tengok tv.. Siap jerit2 lagi. Itupun masa mood baiklah. Hihi..
~ Rayyan dah pandai nak capai itu ini. Kalau tak dapat tu memang ngamuk ler.. Hihi.. Tapi bila dah pujuk2 okla.
~ Rayyan suka sangat berdiri. Bila angkat tu senyum je siap dah pandai lompat2 lagi.
~ Rayyan dah mula kenal orang. Bila orang baru jumpa nak dukung dia akan renung dulu. Kalau Rayyan rasa ok, okla.. Kalau tak nangis la cari mama papa.. Hihi..
~ Sekarang Rayyan dah 5.9kg. Ikut graf, itu berat badan yang ideal. Tak kurus dan tak gemuk. Alhamdulillah. Ya, sampai sekarang Rayyan fully breastfeed sahaja. Chaiyok mama!! December nanti Rayyan dah 6 bulan boleh start solid food. Tak sabar mama nak masak sedap2 kat anak mama ni.. :)


Dah besar anak mama ni.. Hari2 mama papa happy sangat tgk Rayyan membesar depan mata kami.. Doa mama hari2, Muhammad Rayyan membesar menjadi anak soleh yang sihat dan cerdik..ameen..


- Posted using BlogPress from my iPad


No comments: