Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, April 29, 2011

My Hunny Bunny...


Assalamualaikum..


Ni la antara hobi yana dengan hubby.. Kitaorang ni pencinta rabbit.. hehehe.. Asalnya, adik2 yana yang bela rabbit di rumah mak.. Yana dengan hubby join sekali main dengan rabbit setiap kali balik. Lepas tu rasa best pula dengan kecomelan rabbit.. Bila dah jatuh cinta dengan rabbit.. Kitaorang pun mula membeli.. Ni rasa nak tambah lagi.. Nak cari spesis anggora teddy bear pula.. Tapi susahnya nak jumpa..


Nak jaga rabbit ni tak susah pun.. Bab2 makan dia senang je.. Hasil pembuangan dia pun tak berbau sangat.. Kucing punya lagi dasyat kot..huhu.. Cuma sekali je rasa susah bila pumpkin hilang lari masuk rumah jiran.. hahaha.. Pandai nak lari rumah pula si pumpkin ni..


Jom tengok my Bunny..




Memperkenalkan Pumpkin Family.. 
hehehe.. Comel tak rabbit2 yana??


Yang paling senior tu namanya Pumpkin..
Yang menyorok di belakang tu namanya 
Labu (takde nama lain ke?) hehehe..
Yang paling kecik & cute tu namanya Bella..





Pumpkin..si senior yang comel tapi agak garang..hehe..





Ni la Labu yang suka menyorok tu..





Ni la si Bella yang paling yana cayang.. hehe..





Pantang nampak buka pintu, nak kuar je dia..





Si Bella ni je yang boleh masuk rumah.. hehe..
Dia baik sikit.. Pumpkin dengan Labu kalau
masuk rumah, tunggang langgang la
jawabnya.. Diaorang bermain2 atas 
rumput carpet je..




Budak tecik yang manja..



_____________________________________




~Lepas ni nak cari spesis Anggora pula..
sangat cute.. Tak jumpa lagi dekat
semua pet shop yang kitaorang pegi..~





No comments: