Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Saturday, April 2, 2011

Entry tak bertajuk...


Khamis malam, yana dengan hubby balik kampung.. So, kitaorang ambil kesempatan jalan-jalan di Penang memandangkan takde sape kat rumah (mak keje, adik2 sekolah) yela Jumaat kan hari keje di Penang, tapi hari cuti di Kedah.. hehe.. 



Pergi mana pun, Penang jugala yang paling best.. hehehe.. Dari segi makan memang Penang is the best.. tempat pelancongan pun banyak.. Shopping pun boleh tahan best walaupun masih KL tetap the best (Coach baru je ada di 1st Avenue Penang).. Pendek kata, dah nama pun tanah tumpah darahku, kalau tak de apa pun tetap the best juga..hehehe



Layan je la gambar, takde mende nak cite... hehehe..





Breakfast @ Taman Sardon, Penang..
Ni sandwich ketam.. lama sangat dah
tak makan sandwich ni.. Masa zaman di Usm,
ni antara menu fav dengan kawan2..





Niat di hati nak pegi main laut di Feringhi..
Tapi hujan pulaa..huhu..Kitaorang
lepak je la dalam kete kat Padang Kota sambil
tengok laut... Jadila kan..hehehe..







Apa tu?? jeng jeng..
Daun2 bertaburan je.. hehehehe..







Kitaorang tak tau dah nak pegi mana
hujan2 ni.. Pergi ke Island Plaza untuk
menikmati frozen yogurt di Tutti Frutti..
Makan frozen yogurt masa hujan,
sungguh tak sesuai.. hehehe...
Tapi sedaapppp sangat..

Yang yana punya ni yogurt blueberry campur 
apa ntah..Lupa lak.. Topping pelbagai buah..
RM15



Pilih je nak flavours ape... Yana suka Blueberry..
RM5 something (tak ingat) untuk 100 gm..
Makin banyak ambil, makin banyak juga duit keluar..huhu..
Tapi bagus korang makan frozen yogurt dari makan ice cream..
Yogurt ni bagus untuk cegah colon cancer..







Masuk waktu solat Jumaat..
Yana tunggu hubby solat di Masjid Kapitan Keling..
Antara masjid tertua di penang..






Lunch time kitaorang nak cari nasi kandaq..
biasala bila datang Penang..hehehe..



Hambek ko...hehehe..






Sebelum balik hubby singgah auto city..
nak test drive Peugeot 308.. 
testt je laaa...huhu..



~ dah petang pun..ambik adik2 dekat akademi, pegi pasar malam
beli barang dapur sikit..pastu balik rumah..



2 comments:

shah amirul said...

nasi kandaq tu mmg nampak menyelerakan! :)

MommyAqil said...

OOhhh rindunya breakfast kt tmn tun sardon...Rindu mihun goreng singapore..Yana dulu amik kos ape ek?batch berape?