Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Saturday, April 30, 2011

Dinner, 2nd part..


Assalamualaikum..


Rajin pula yana update blog sekarang kan? hehe..
Bila datang mood rajin, gini la jadinya..
Kalau malas, seminggu lebih tersadai je blog ni..

Ok la, malam ni yana masak dinner yang sangat simple..

               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
Yana tak pernah masak sesimple ni selama ni.. huhu

               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :
               :

Hari ni sehari banyak sangat keje walaupun weekend..
Masa ni la nak ambil kesempatan kemas rumah, basuh baju,
basuh toilet, iron baju untuk seminggu punya stock.. hehe..

Masa ni juga ambil kesempatan membaca itu ini, 
menulis proposal sampai pening..
Sebab tu masak simple je.. huhu..
             



Masak lemak sayur kacang + udang..






Ikan kembung kukus.. 

(Kali ni tukar selera kukus pula, kalau 
tak hubby suka goreng garing2..)





Dessert.. Betik.. 
my fav fruit!!


~tu je.. simple kan?? huhu~

1 comment:

Aweyn said...

looks yummy~ :D