Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, January 6, 2013

Al-Humaira Contemporary yang Awesome!!


Assalamualaikum..


Siapa kenal dengan Al-Humaira Contemporary (AHC)? Mestila ramai yang kenal sebab ni antara brand fashion muslimah yang sangat popular.. Yana mula mengenali AHC bila jatuh cinta dengan ivy hoddie-nya dulu.





















AHC sangat famous dengan koleksi shawl yang meletop kebabom. Cantekkk sangat2. Baru2 ni tengok shawl Lujaa sangatla gojes. Tapi yana tak pandai pakai shawl + muka tembam ni tak sesuai dengan shawl. Huhu..




















Cantekkkkkk kan???


Apparels AHC pun cantekkkk sangat.
Pergi ke butik ada lagi banyak pilihan yang takde di website dan fb AHC..



Lanika..






Liv...






Dalia...














Celia.. di butik ada yang bercorak juga. Sangat gojes!!






Ouhhh rambang mata masa masuk butik AHC nih..


December baru ni AHC ada buat sale.. Yana pun ajak incik suami ke sana. Butik AHC ni sangat cantik dan staf2 AHC pun cantik dan sangat baik.. :)


Dan...






Yeayy!!







Yana amik sehelai dalia walaupun agak frust sebab colour yang yana nak dah sold out.. :(


Dapat colour brown je. Ok la. Hihi.. Sangat selesa kain chiffon nih..








Dah muat size M!! Hihi...









Dan tiga helai tak tau ni nama apa.. Hanya ada di butik AHC. Dalam website takde..












Ok, boleh singgah di cawangan baru AHC The Strand, Kota Damansara.. Najjah pun kat situ juga..




AL-HUMAIRA CONTEMPORARY
10-G, JALAN PJU 5/20D
THE STRAND
47810, KOTA DAMANSARA
SELANGOR DARUL EHSAN.

TEL : 03-6142 6200



Nak beli online sila ke official web AHC:

http://www.alhumairacontemporary.com/




- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: