Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, January 10, 2013

Shopping di Bbluvsme yang Comey!!


Assalamualaikum..

Yana ni tiba2 mai balik demam beli baju baby. Dua tiga menjak ni dah kurang sikit memandangkan baju Rayyan dah banyak. Tapi lepas follow instagram Bbluvsmedotcom terus mai balik perangai tu.. Hihi. Sazzy Falak pun rajin beli baju kembarnya kat situ.. Sangat comeyyy baju2, kasut dan aksesori baby kat situ..


Semua dari Bbluvsme.com













Dapat juga mama cari Superman Romper dengan cape tu. Hehe. Samfoo baby yang comey tu pun dapat juga. Yeay!! Nanti CNY Rayyan pegi umah kawan papa boleh pakai samfoo tu..








Rayyan pakai bucket hat ni, papa kata macam nak pergi melancong je..hehe..


















Prewalker shoes ni pun comeyyyyy sangat. Kalau untuk girl lagila banyak pilihan.. Boots untuk baby pun ada, tapi yana tak beli la tak tau nak bagi Rayyan pakai masa mananye boots di Malaysia yang panas ni. Hihi..






Shoes biru brand NEXT tu sangatla gojes. Takde size kecik amik juga sebab comey. Nanti Rayyan dah besar baru boleh pakai.. Antislip socks tu pun comey..


Ok mommies, boleh ke website
-->> http://www.bbluvsme.com/
Servisnya memang tip top.. Yana order pagi.. Esoknya dah dapat barang. Tapi kena cepat ye bila diaorang dah update new item sebab cepat sangat sold out..


Happy Shopping!



- Posted using BlogPress from my iPad


No comments: