Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, January 30, 2013

Saya Nak Fareeda Sara!!


Assalamualaikum..


Misi mendapatkan Fareeda terbaru muncul kembali.. Lama dah yana stop beli tudung Fareeda ni. Tapi bila patern baru muncul, mulalah rasa nakkkk tu datang..


Tapi seriously susahnyeee nak dapatkan tudung Fareeda ni sekarang.. Dari butik di Permatang Pauh yana pergi, panjang orang beratur nak beli tudung sampai habis nombor. Siap ada yang berkampung lagi bawa lauk pauk. Dasyatnye penangan Fareeda ni.. Sampailah ke Bangi nun orang sanggup beratur tengah2 panas.. Berkali2 pergi jengguk butik, macam tu juga style-nye.. Dengan ada anak kecik, takde la yana nak beratur panjang tunggu turn macam tu.. So, balik dengan hati yang kecewa je la..huhu..


Fareeda Sara terbaru dari Fareeda.. Dah ada size L!! Nakkkk tapi macam mana nak beli? Nak melangkah masuk ke butik pun tak lepas sebab ramai sangat orang. Aiyak!!































Cantekkkkkk sangat!!!








Sara printed pun cantekkk!!







Disebabkan susah sangat nak beli tudung ni di butik.. Yana beli online dari Koleksi Cahaya Balqis.. Boleh add fbnye.. Fareeda original ye jangan risau.. Tapi tak boleh nak pilih colour sangat la macam kat butik.. Kat butik pun jangan harap dapat colour idaman sebab cepat sangat sold out.







Inilah Fareeda Sara yang yana order dari Koleksi Cahaya Balqis. Akhirnya dapat juga. Nak dapat sehelai Fareeda jenuh berusaha. Hehe.. Tapi, next week baru dapat.. Sapa2 yang tak dapat beli di butik boleh tengok Fareeda di fb beliau ye..







Ni pun yana nakkkkk sangat.. Dah minta tolong owner Koleksi Cahaya Balqis carikan.. Harap2 dapatla.. Kalau tunggu nak beratur di butik tu tak merasala tudung ni.. Huhu..




Ps: Fareeda, boleh tak u olls buat tudung banyak2 sikit? Nak beli sehelai pun kena beratur, jenuhlaaa..huhu..





- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: