Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, February 4, 2013

1st Family Holiday..


Assalamualaikum..


Sejak Rayyan dalam perut mama lagi, mama dan papa dah plan bila Rayyan dah besar sikit at least 6 bulan Untuk bawa Rayyan holiday.. 1st holiday untuk family Syahir Kyairi :) Dulu papa mama berdua je ke mana2.. Sekarang bawa Rayyan pula..


Untuk holiday ni, papa mama plan pergi dekat2 je sebab Rayyan kecik lagi.. Asalnya, family mama di Penang dan family papa di Terengganu pun ikut sekali.. Tapi last minit tak jadi sebab maktok Penang ada kursus haji dan tok ki Terengganu keje weekend tu.. So, aunty bayah dan pok bi je yang follow kita holiday ke Singapore..



























































Rayyan love Madagascar sooo much.. Especially Alex The Lion!!













Di bandar lama New York.. Tapi bukan di New York.. Hehe..
























Di far far away boleh tengok movie Shrek 4D yang memang terbaek!! Semua effect rasa macam duduk dalam movie tu.. Mama papa masuk dalam ni berdua je sebab Rayyan tak boleh masuk lagi.. Rayyan duduk dengan pok bi jap ye masa ni.. Hehe.. Nanti Rayyan dah besar, kita masuk dalam ni sama2 ye..







Roller coaster ni papa naik sampai 2x.. Ayoo.. Mujur tak muntah.. Huhu

























New York Library yang bukan di New York.. :p


















Mama buat2 berani ajak papa masuk main ni di Jurrasic Park.. Hehe.. Bila dah masuk keje jerit je.. Hehe..







Di mana saja mama berada, tanggungjawab mama untuk Rayyan mama tak kan lupa.. Yes, saya support breastfeed!! Jangan malu bf di tempat awam sebab macam2 cara boleh untuk cover.. Ada nursing cover, ada dinding dan suami sendiri sebagai pelindung.. :)



Okla, Holiday yang singkat je sebab Isnin papa dah keje.. Papa kata nanti birthday Rayyan kita ke sana lagi ye.. Mama dan papa happy sangat sebab Rayyan sangat happy walaupun letih sikit.. Huhu..


We love you so much cyg!! To papa, TQ bawa mama & Rayyan holiday.. We love you soooo much papa!!





- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: