Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, October 26, 2010

BUSY BUSY BUSY...

A very busy week. I'm so tired to do all things at once..uwaaaaa..mau nangiss...




Kerja yang banyak dalam keadaan yang belum betul-betul sihat. Banyak kertas exam yang nak kena marking. Field work pun tak buat lagi. Tak cukup masa. Hari tu dekat dua minggu cuti, ni la akibatnya.. I'm so depressed.. 


Apa-apa pun, kenala pandai bahagi masa dan atur kerja dengan baik supaya tak tertekan nanti kan.. chaiyok2!!


Minggu ni nak habiskan cepat-cepat marking paper . Minggu depan nak settle kan beberapa bahan bacaan untuk literature review dan  prepare untuk field work.

Semoga kesihatan bertambah baik dan bolehlah selesaikan kerja dengan penuh semangat. Dulu yana habiskan master dalam tempoh setahun setengah je. Rasanya kalau PhD ni maybe ambil masa tiga tahun kot sebab proses dia yang agak slow.. Banyak betul dugaan masa ni.. huhuhu..