Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, October 22, 2010

HELLO..HELLO.. Guess what?

                                     LV The Gardens.. ~ kredit: murai

                   
The luxury label, Louis Vuitton is set to open its 3rd store in Malaysia at The Gardens..!!




Dah buka pun bulan ni..suke..suke..tak payah lagi lah nak ke tengah-tengah bandar sana nun..




Tunggu apa lagi.. jom kita serbu.. 

Nak rembat sebiji Lv Damier Alma.. Cant wait..!!! Lambatnye rasa nak weekend..

Inilah alma pujaanku..Siapla kau weekend ni..hehehe.. Baru je ku rembat Rita sebelum raya hari tu.. 

Orang perempuan ni pantang betul dengan beg.. Kenapa ye? Lu pikir la sendiri.. 



                                               My Rita.. Love u so much..


Tapi takat-takat ni je yang mampu.. 

Kalau limited edition mcm Dato' Siti punya..adus..berlubangla poket.. 

Dato'.. kalau tak nak dah Lv yang lama-lama tu, bagilah dekat yana ye.. hehehe




No comments: