Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, May 10, 2011

entry takde tajuk lagi dan lagi..


Assalamualaikum..

Malam ni yana duduk sorang2.. huhu.. Encik suami kena keje sebab ada breakdown yang agak teruk.. Sian cyg malam2 kena pegi site.. Dulu yana pernah ikut pergi site.. boringnyeee... huhu.. Sekarang better tunggu kat umah je.. Siapa2 kahwin dengan engineer atau doktor, mesti akan kadang2 kena tinggal sorang2.. huhu.. Kena faham lah tugas suami..




Lama dah encik suami takde breakdown yang teruk. Selalunya kalau yang minor2, encik suami tak payah pegi, technician je yang buat keje. Kalau teruk, kena turun padang juga la..

Tadi pun lepas kitaorang dinner, yana temankan encik suami buat keje sikit kat ofis.. Lepas tu, hantar yana balik dan encik suami terus ke site.. Maybe kol 2 am baru balik.. Yana ni penakut sikit duduk sorang2.. Mujur sekarang dah pindah duduk tengah2 town, takde sunyi sangat.. Kalau sunyi2 sangat.. takuttt.. huhu..

Ermm...ok la, nak tengok TV sementara tunggu encik suami pulang..


No comments: