Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, May 29, 2011

Mode: HAPPY!! Dah tak sedih2 lagi..


Assalamualaikum..


Dah 2.30am yana tak tido lagi ke? Sekarang sedang menemani encik suami tengok bola.. Barcelona vs MU sanggup encik suami menahan mengantuk.. hehe.. Tapi yana dah tido dari 9pm td.. Sebab tu tak ngantuk sangat.. hehe..


Khamis malam yana dengan my sayang balik kampung.. Kitaorang nak celebrate birthday mak yana.. Cuma lewat sehari sebab kitaorang balik 26hb, birthday mak 25hb.. Maaf mak, lewat sehari sebab keje.. huhu.. Kitaorang celebrate kecil2an je.. Ni pun mak tak tau sebab sengaja nak surprise kan mak.. hehe.. 




Kitaorang beli kek di Damiral Grill.. Sedap!!
Sesekali tukar selera, kalau tak asyik beli di bakery tu je..


HAPPY BIRTHDAY MAK!!
MAY ALLAH BLESS YOU ALWAYS..
WE LOVE YOU SOOOO MUCH!!!




Jumaat esoknya, lepas encik suami solat Jumaat, kitaorang ke island dengan tujuan nak cari pengganti rabbit yg dah di curi.. Sob sob... sedih tak habis lagi.. huhu.. Encik suami cuba memujuk untuk mengubati hati yg lara ni dengan nak hadiahkan rabbit yg baru.. TQ sayang..




Inilah rabbit yg yana pilih..
Cute tak? cute sgttt kan.. hehe..
Namanya Miki..




Miki sangat manja dan baik. 
Takde lari jauh2 dan sangat kuat makan.. hehehe..



Dah lama2, nampak kesian pula denkat Miki sebab sorang2.. eh sekor2 tak berkawan.. Kita manusia pun nak berkawan dan berpasangan kan.. So, encik suami nak beli sekor lagi.. Wahh.. seronokla yana.. hehehe..




Inilah yg dipilih oleh yana.. Cute tak? hehe..
Namanya Miko.. Sempena nama rabbit
kesayanngan yana yg dah di curi.. 
Tapi Miko ni agak pendiam.. huhu..




Inilah rabbit baru yana..
Miko dan Miki.. Kali ni nak
bela dua ekor je.. Tak nak
dah banyak2.. Nanti hilang pula..



Dah puas hati dapat rabbit baru, masa untuk mengisi perut sendiri pula.. Kitaorang pun pergi ke tempat favourite encik suami di Gurney Plaza.. Mana lagi kalau bukan di Seoul Garden..



Yummy yummy..




Pastu kitaorang singgah 1st Avenue sebab kawan yana gtau Coach ada SALE!! Tak leh dengar betul perkataan itu.. huhu.. Tapi, bila dah ada sana.. Takde yg berkenan pula.. Last2 terbeli benda lain.. 




My PSP!! Nape? tak boleh ke kalau suka main game? 
Sekarang zaman moden la.. hehehe..



Okla, itu aktiviti untuk weekend ni.. Mata dah berat, sudah mau tido walaupun teman encik suami tengok bola.. huhu.. BUENO NOR CHES.. 


No comments: