Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, May 20, 2011

Lunch part.1


Assallamualaikum..


Macam biasa, Jumaat adalah hari cuti dan weekend ni yana dengan hubby spent time di rumah je sebab encik suami kena pergi site pagi ni.. Kalau tak minggu ni nak balik Penang.. huhu.. 


Macam wife2 lain, masa cuti ni la nak mengemas rumah, masak dan macam2 lagi la.. hehehe..


Ni hasil masakan untuk lunch hari ni..



Jemput makan... hehe..





Kali ni yana buat sup ayam mamak style..
1st time ni encik suami yang berasal
dari Terengganu rasa sup orang Penang..hehe..





Sambal tumis ikan bilis + petai.. 
Ni memang fav encik suami..






Ni menu wajib kitaorang.. ulam-ulaman..






Ni yg special.. Sambal macang..
Bukan senang nak dapat buah macang ni..

Ok, jom makan..






Malam ni layan Nur Kasih The Movie dengan 
my sayang.. encik suami la..hehe..
Kalau tak nak tengok di Gurney.. Tapi atas
tugas encik suami di site,... Tengok di Alor Star 
pun jadilaaa...hehehe..


NEXT: Pirates of Caribbean pula..

1 comment:

dhiera said...

makanan ni buat saya jadi lapar..dah la tak lunch lagi ni~