Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, April 14, 2013

Ariani dan Elle Zada..


Assalamualaikum..

Agak lama yana tak masuk ke butik Ariani.. Semuanya sebab berpaling arah kepada Fareeda.. Tapi sekarang kembali pada Ariani sebab susah dah nak dapat size tudung yang menutupi dada untuk tudung Fareeda. Yang ada hanyalah Fareeda Zaynab. Itupun hanya dua colour yang dikeluarkan iaitu hitam dan putih..




Tapi dengan Ariani, ada banyak pilihan tudung yang menutupi dada malahan Ariani juga sudah semakin kreatif mengeluarkan design yang semakin cantik..


















Antara design terbaru Ariani yang sangat gojes!!





Ariani colour blocking





Selendang Amani yang sangat cantik!!





Koleksi tiga beradik yang sangat awesome!! Tiara Alfiyya, Tiara Zafira dan Tara Qaisara.. Sangat jatuh cinta dengan Tiara Alfiyya dan Tara Qaisara!!














Exclusive Chiffon 2 layer 2 tone.. Cantik kan?? Tau harga dia berapa? Rm750!! Kesat dahi...... Fuhh!! Yana tak beli la harga macam ni. Huhu..


Ini hasil tangkapan setelah beberapa lama tak masuk Ariani.. Tiara Alfiyya yang sangat gojes. Yana suka design button2 kat tudung tu.. Rasa macam design button2 dekat wedding dress Bella Swan pula..hahaha..




Tiara Alfiyya jenis kain chiffon yang lembut dan awning Ariani macam biasalah mudah dibentuk dan tahan lasak..






Nak colour kuning lembut tapi takde. Banyak colour dan design dah habis masa sale cuti sekolah hari tu.. Sayang sangat dengan Ariani, walaupun dah lama tak pergi tapi still dapat less yang best. Hehe.. Nanti keluarkan lebih banyak design yang cantik2 dan tak singkat supaya saya tak berpaling tadah lagi. Hehe..


Satu lagi koleksi tudung yang sangat cantik dan labuh adalah dari Elle Zada, butik online.. Raya nanti nak beli di Elle Zada.. Boleh search Elle Zada di Fb..















Tudung Elle Zada yang cantik dan labuh. Malah jika mahukan niqab juga ada disertakan..




Boleh beli online juga di web Elle Zada,

http://www.ellezada.com/ElleZadaWebsite/index.html



- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: