Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, April 3, 2013

Mode Shopping Online kembali...


Assalamualaikum..


Seperti tajuk di atas. Bila mode ni turn ON habislah.... Hehe.. Lama dah tak shopping online untuk yana. Asyik untuk Rayyan je. Hehe.. Bila jari jemari yang tak boleh diam ni melayari web2 shopping online ni. Habisslaaa poket. Hehe..


Sangatla buat yana tak sabar menerjah ke cimbclicks bila masuk website Zawara dan Button my Buttons. Semua baju di situ awesome!!!



Atilia in Zawara..





Yatt Hamzah in Zawara..






Natasha Hudson in Zawara






Shea Rasol in Zawara..












Cantik kan??!!

Dan..

Dah sampai tadi yang ditunggu2.. Servis yang sangat bagus. Semalam order hari ni dah sampai dan packaging pun kemas sangat.






Tangan sape la tu ye.. Hehe..










Rayyan rasmi dulu baju mamanya..hehe..




Boleh ke butik Zawara di,

ZAWARA KUALA LUMPUR
LOT 2C, BUSANA@MENARA MARA,
JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN,
50100 KUALA LUMPUR.


Atau di

ZAWARA SHAH ALAM 29,
JALAN PLUMBUM P7/P,SEKSYEN 7,
40000 SHAH ALAM,
SELANGOR DARUL EHSAN


Boleh juga beli online di,

www.zawara.com


Button my Buttons pun baju2 cantikkk sangat!! Boleh juga nak custom order dengan diaorang..



Button my Buttons sangat famous dengan Bow Kurung..


































Raya tahun ni jom beli di Button my Buttons.. Ada juga tops, blouse, jacket di sini..


Nak amik sally fishtail top di bawah ni.. Tapi nampak macam tak muat je sebab free saiz.. Hukhuk.. Sedih... Tu la yana bila nak slim ni haa??






So, ukur baju di badan sendiri.. Ini yang muat. Hehe.. Cantik juga. Yana ni memang fanatik dengan cardigan & jacket..





Yana amik color salmon tu, dan


Cardigan nih..




Esok hantar barang saya ye incik posmen..


Boleh ke butik Button my Buttons di,

No: 7-1, Jalan SS15/8B,
47600 Subang Jaya,
Selangor, MALAYSIA.


Atau beli online di,

buttonmybuttons.com

Follow juga ButtonmyButtons di Instagram dan akan sangat kagum dengan custom made untuk wedding. Cantikkkk sangat sangat sangat!!



- Posted using BlogPress from my iPad


No comments: