Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, December 13, 2010

A.L.O.R.S.E.T.A.R...?????







"Betul ke Alor Setar?"
"Ye sayang.. dalam surat tulis Alor Setar.."
"Kenapa bukan Penang?"
"Sebab dalam surat tulis Alor Setar" hehehe..
Ermm.. lama sangat dah tak pergi Alor Setar..
"Best tak Alor Setar?"
"Best kot.. Tapi bb tak pernah ke sana lagi.." hehehe..
"Lepas ni jauh la nak ke KL pula kan yang?"
"Takpela, dekat dengan Langkawi pula" hahahaha
erkkkk....


"Tapi dekat Alor Setar, cendol pulut dia sedap tau" hehehe
"Yeke.. lepas ni tak payah dah ke kuale makan cendol"
"Tapi jauh pula nak ke U.. ermm...takpela, ni la pengorbanan kan yang..
Belajar susah sikit sekarang, senang kemudian..insyaAllah.."
"Syg berulang ke U naik flight je la" hehehe..
"Amboi..amboi..."
"Tapi, yang paling best sebab dekat sikit dengan family.. 
Kalau apa-apa, senang kita ada dekat.." 
"Betul..betul..betul.."


"Bb.. confirm ke memang Alor Setar???"
"IYE SAYANG Oooii..."
sambil kena cubit pipi... Oh..memang bukan mimpi..



No comments: