Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Saturday, December 18, 2010

Craving for Macarons!!!


Assalamualaikum..


Pagi ni tiba-tiba yana teringat sangat kat benda alah ni.. 
Tiba-tiba yana rasa rindu sangat kat benda alah ni.. 
Tiba-tiba yana rasa macam mengidam pula kat benda alah ni.. hehehe.. 
Apakah itu???




I'm craving for Macarons!!!!!







Macarons ni adalah salah satu pastries dari French..
Benda ni sangat sedap okey..
Sekali rasa, mesti nak lagi..
Dekat bahagian luar rasa ranggup-ranggup je..
Tapi dalam nye lembut dan manis sangat..
So, tak boleh makan selalu.. nanti kena kencing manis..hehehe
Lagipun, macarons ni antara pastries yang agak mahal..









Yana suka Dark Chocolate..










Jom pegi Bakerzin dekat 1 Utama..
Kalau la yana ni duduk kat KL senang je nak pegi..
Ni kena tunggu cuti @ weekend baru boleh pegi..
uwaaaaa.... nak macarons!!


8 comments:

akuwanblur said...

sedapnyer... nyum nyam.. nie buat perut menyanyikan lagu dangdut nie

azsuliana said...

ermmm sedapnya...tak penah mkn la...teringain la pulok...

nur Iman abDUL said...

kak yana..mcm sedap..t kalo akak beli nak jgk ye..hehe..;p

~ L.Y.A.N.A~ said...

nana> memang sdap.. tapi manis sgt..huhu..

nur iman> boleh je.. nanti ble2 akak blnje.. hehehe

loverbox said...

kedai tu baru ada kat 1 utama ke..dah lama xg 1 utama nie...

Ahmad Jer! said...

sedaaaaaappppppp

~ L.Y.A.N.A~ said...

loverbox> rsenye baru buka.. dkt bangsar pun ade jg...

Anonymous said...

Salam

Macaroon ni skrg tak pyh nk beli kt bakery..ramai yg jual online..cuma reganya la berbeza antara stu sma lain..ni salah satu kedai yg sy pena beli..so far sedap..dia siap buat class..

http://angelcupidkitchen.blogspot.com/