Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, December 9, 2010

Toy Watch dah sampai di The Gardens Mall..


Assalamualaikum.. 


Mesti ramai yang minat dengan jam tangan kan 
tak kiralah lelaki atau perempuan.
Jam kan salah satu dari aksesori pelengkap gaya
selain dari mengajar kita untuk menghargai masa..



Yana ada kawan yang sangat minat dengan jam. 
Asal lalu butik-butik jam mesti dia nak singgah.. hehehe..
Yana pula bukanlah peminat fanatik jam tangan.. 
Yana lebih cenderung pada handbags atau pun kasut. 
Sanggup berhabis untuk dua benda tu.. hehehe.. 
Tapi jam, sampai sekarang yana masih pakai 
jam tangan yang arwah abah bagi dulu.. Jam tu abah hadiahkan
masa yana dapat masuk USM dulu.. 
Sampai sekarang yana pakai lagi walaupun dah agak lusuh.



Tapi bila terpandang satu jenama ni..Terus yana jatuh cinta 
macam pasangan yang jatuh cinta pandang pertama tu.. hehehe..
ToyWatch.. jenama yang memang dah gah di luar, sekarang dah pun 
ada di Malaysia.. Baru je butiknya buka di The Gardens Mall..
Jom pakat-pakat pegi tengok.. Kebetulan weekend ni hubby nak pergi 
tengok Motorshow, boleh singgah kejap di The Gardens..  Boleh ye bb? hehehe..
Kot-kot la terbuka pintu hati yana nak tukar jam tangan baru yang 
dah bertahun tak berganti ni.. huhuhu..



Jom, kita layan gambar-gambar jam tangan dari jenama ToyWatch..
Yana suka design dia yang rugged tapi masih feminin dan nampak mewah..
Walaupun harganya takdela mewah sangat-sangat.
Yana rasa, jenama ni masih mampu milik lagi..










Ni semua for ladies.. cantik kan..






Yana suka la yang nampak rugged macam ni..








Yang ni memang smart untuk orang lelaki..
Yana tunjuk kat hubby, terus setuju nak 
pergi tengok dekat The Gardens nanti..hehehe







Jam tangan warna putih tetap menawan






Suka pink...







Pink lagi..hehehe.. bling2 pula tu...
Yana memang dah terjatuh cinta dengan yang ni..
Tapi macam mak datin kot..huhu







  





Yang ni pun yana suka juga..huhu







Bini Obama pun pakai ToyWatch... huhu




Cantik kan semua koleksi dari ToyWatch ni.. Nak tau lebih lanjut mengenai
ToyWatch bolehlah melawat di sini.. Ok, jom kita tengok di The Gardens..
Beli ke tak belakang kira..hehehe.. Ok la, yana dah nak tido.. lewat dah ni..
Esok keje pula..huhu.. nite.. :)



2 comments:

NM02 said...

dah lama berhajat nak beli jam kaler pink.. huh.. bila la gamaknye

simply nana said...

canteqnya...