Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, December 23, 2010

Wedges.. wedges dan wedges...


Assalamualaikum...


Hari ni yana MC!! Happy kan dengar perkataan tu..hehehe.. Semalam 4am berkejar yana dengan hubby ke hospital sebab yana sakit perut sangat-sangat. Panik la juga kitaorang.. huhu.. Kesian hubby ku tak cukup tido, dah la pagi ni dia ada meeting penting.. Sorry ye yang.. Tak tau la kenapa tiba-tiba perut ni buat perangai.. Tapi bila check, takde apa pun yang kritikal.  Semuanya okay.. Tapi kena rest juga la..



Ok, di kala cuti takde keje nak buat kat rumah sambil menonton tv yang takde cite best ni..Yana pun ambil kesempatan untuk berbloging.. Jom kita sembang pasal wedges boleh?? hehehe.. Wedges shoes ok.. Bukan potato wedges..


I love wedges because they are more comfortable than heels..  Rasanya minat pada wedges tak kan hilang sampai bila-bila kot.. huhuhu.. Masa pregnant dua bulan pun pakai wedges lagi sampai mertua bising sebab takut yana terjatuh.. Masa tu berani lagi nak pakai sebab perut pun tak besar lagi..









Tapi, rasanya lama dah yana tak shopping wedges baru. Rak kasut sekarang pun penuh dengan segala kasut-kasut dan wedges yana. Sampai kan kasut hubby ada yang kena letak di luar..hehehe..


Dalam semua wedges, yana sangat minat dengan Coach wedges.. Sebabnya, design dia cantik, stylo, sangat selesa (tak sakit kaki okay) dan yang penting simple.. Takdela over sangat.. Harganya pun takdela mahal sangat. Kalau nak pakai Chanel wedges, mau hubbyku bising sebab benda mahal-mahal letak dekat kaki je.. huhu.. Christian Louboutin? Lagilah!! hehehe.. Orang lelaki tak faham bab ni.. hehehe.. Kalau Dato' Ct kita bolehla, beg Chanel pun buat basahan je.. Yana ni masih berangan nak dapat Chanel Jumbo Flap sebiji.. huhu..
































































Sangat suka design ni.. Semua baju boleh matching kan..
Tak sabar tunggu kawan yana balik..



Semua Coach wedges, Simple.. But Sweet..


Lainlah kalau yang bawah ni.. It's gorgeous okay!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v





Cantik kan wedges ni.. It's Christian Louboutin okay!!
memang la cantik setimpal dengan $$$$$$$..






Christian Louboutin  Macarena Chain Wedges.. 
Ohhhh... Tunggu la suatu hari nanti...






  

Tak tau la apa nama tuan yang pakai wedges Christian Louboutin ni..
Tapi memang cantik kan... adusss..

Hahhh.. berangan la banyak-banyak yana oii.. huhuhu..



2 comments:

Arenyss said...

aaaaaaaaa!aii gila wedges jugak...yg louboutin tu seyes cun..

~ L.Y.A.N.A~ said...

tau takpe.. cun banget..aduss.. bila lah blh dpt..huhuhu..