Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, December 8, 2010

Shell - Explosion


Assalamualaikum..


Huh... Penat betul hari ni.. banyak sangat keje.. 
Ok, jom take 5 masa lunch time untuk tengok video ni. 
Yana dapat dari facebook. Pada yang belum pernah tengok video ni, silalah tengok supaya sama-sama kita dapat jadikannya pengajaran..


Dekat stesen minyak, memang dilarang menggunakan handphone kan?
Semua orang tau pasal tu, tapi ada juga yang tak peduli akan amaran tu. 
Kalau yana, bila nak isi minyak.. Enjin semua dimatikan dan
handphone memang tak guna pun walaupun untuk main game.. huhu..
Bila naik keta dengan hubby pula, yana selalu ingatkan dia supaya
jangan guna phone di stesen minyak. Tambahan pula, dengan keje 
hubby yang memanjang akan ada je call masuk. Risau juga yana.. huhu..


Ok, jom tengok video ni..
Guna handphone untuk dapatkan cahaya je 
sebab nak suluhkan tempat yang gelap.. Tapi tengoklah, apa akibatnya..




1 comment: