Followers

Syahir - Emy Anniversary :)

My Lil Pumpkin..

Breastfeeding Milestones..

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, March 14, 2013

Rayyan 9 bulan :)


Assalamualaikum..


Semalam 14 March Rayyan genap 9 bulan.. Kejap je masa berjalan dah besar hero mama papa ni.. Doa mama papa hari2 untuk Rayyan agar Rayyan membesar dengan sihat menjadi anak yg soleh, beriman dan berilmu.. Ameen..



Apa yg Rayyan dah boleh buat masuk 9 bulan ni?

* Paling ketara adalah Rayyan dah mula pandai nak memanjat. Setakat sofa kat rumah ni, meja memang dah lepas Rayyan panjat. Aiyak..hehe. Tangga memang dah laju je dia panjat tapi mama tak risau dah sebab papa dah pasangkan pagar..

* Rayyan dah merangkak dengan lajunya. Boleh main kejar2 merangkak dengan papa. Hehe

* Favorite Rayyan adalah oats with blueberries and apple juga moi dan sup ayam campur sayur2. Rayyan love pumpkin, sweet potato, celery dan baby peas. Broccoli Rayyan tak suka. Huhu.. Kalau ada rasa broccoli confirm tak habis dia mamam. Tapi mama paksa juga mamam broccoli. Hehe

* Rayyan masih minum susu ibu. Alhamdulillah! Yana tak campur lagi Rayyan dengan susu formula. Semoga terus murah susu ibu untuk anak mama ni sampai Rayyan dua tahun insyaAllah..








































Tiba2 mama rindu masa Rayyan kecik2 dulu.. Huhu..







- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: